ReSound Hörapparat

ReSound GN erbjuder innovativa hörapparater. De har genom en kombination av kreativt tänkande, audiologiska insikter och förståelse för användarna tagit fram hörapparater med solid teknik och hög kvalitet.

ReSound arbetar utifrån ambitionen att alla människor som lider av nedsatt hörsel ska känna sig mer engagerade och i kontroll. De har lyckats anpassa sig till en allt mer uppkopplad värld och kan idag förbättra tillvaron för människor med hörselnedsättning på flera olika sätt.

Organic Hearing är namnet på den filosofi som ReSound GN lever efter. Filosofins grundpelare är att göra det möjligt för alla som lider av hörselnedsättning att ansluta sig till sin omvärld på ett både intuitivt och naturligt sätt. De har, och fortsätter fokusera på att ta fram hörsellösningar som samverkar med örats individuella anatomi för att efterlikna hur ljud fångas upp naturligt för att sedan skickas vidare till hjärnan.

ReSounds hörapparater ger dig en komplett ljudbild med möjlighet att förstärka de ljud som du vill höra – och dämpa dem du inte vill höra. Detta i kombination med ett brett utbud av olika användbara funktioner likt möjligheter att ansluta ReSounds hörapparater till TV och mobiltelefon via Bluetooth.

Vill du veta mer om ReSounds hörapparater? Hör Stockholms audionomer finns här för att ge dig all information du behöver samt hjälpa dig prova ut en hörapparat som passar just dina behov.


Bakom-örat-apparater

ReSounds bakom-örat-apparater sitter bakom örat istället för i hörselgången och är mycket komfortabla. Ljudet överförs till hörselgången via en plastslang. Plastslangen är tunn och därför ytterst bekväm. Det går även att få en personligt anpassad insats. Samtliga bakom-örat-apparater från ReSound är diskreta och knappt synliga trots att de sitter på utsidan av örat. ReSounds bakom-örat-apparater heter ReSound ONE och ReSound LiNX Quattro.

ReSound ONE

ReSound ONE är en av ReSounds nyste hörapparater med smarta funktioner likt hörtelefonen M&RIE (mikrofon och hörtelefon direkt i örat) som använder örats unika form för att fånga upp ljud på ett naturligt sätt. Funktionen ger bästa möjliga rumsuppfattning och kan bland annat uppfatta tal i vindbrus.

Denna hörapparat är optimal i alla lägen. Aktivera Ultra Focus för att anpassa hörapparatens funktioner till extremt krävande ljudmiljöer.

ReSound ONE erbjuder även Live Assistance hemifrån i realtid samt möjligheten att ansluta trådlöst till exempelvis mobil, surfplatta eller TV via Bluetooth. Du kan även använda hörapparaten som ett trådlöst headset – svara på samtal och prata utan att behöva hålla i din iPhone eller iPad.

I-örat-apparater

I-örat-apparaterna är individuellt utformade för att passa örats storlek och form med modeller i ett flertal olika storlekar. De minsta varianterna är mycket diskreta och näst intill osynliga när du bär dem. Tekniken är inbyggd i formgjutna skal och sitter helt och hållet i örat. GN ReSound har tagit fram två olika serier av i-örat-apparater. ReSound ONE CIC och uppladdningsbara ONE Custom

Priset för ReSounds hörapparater

Priset på ReSounds hörapparater varierar beroende på vilken region du bor i samt om du väljer att köpa hörapparaten privat eller inte. Privata hörselkliniker sätter priserna själva och kostnaden kan därför komma att variera från klinik till klinik.

Köpa ReSounds hörapparater i Stockholm

När du ska köpa en hörapparat i region Stockholm kan du antingen välja att låna en upphandlad hörapparat eller köpa en från det så kallade Fritt Val-sortimentet. För mer avancerade hörapparater från ReSound, är det för det mesta Fritt Val-sortimentet som gäller.

När du använder dig av Fritt Val köper du en hörapparat med rekvisition som du får ut av din audionom. I priset ingår kostnaden för själva hörapparaten samt en utprovningsavgift på 600 kronor och en besöksavgift på 250 kronor. Du får ett bidrag på 2380 kronor från regionen och betalar sedan själv den eventuella mellanskillnaden.

Skillnaden mellan olika hörapparater

Idag erbjuder marknaden ett brett utbud av hörapparater i olika tekniska nivåer. ReSounds hörapparater med ett brett utbud av olika tekniska funktioner förstärker inte bara ljud, utan gör också ljudet mer tydligt för att du ska kunna ta in allt som sker i din omgivning. Dessutom har flera av ReSounds hörapparater funktioner som Bluetooth och möjligheter att reglera olika inställningar genom deras app. Mindre avancerade modeller erbjuder inte samma smarta teknologi samt färre audiologiska funktioner. .

Vill du veta mer om marknadens nyaste och mest innovativa hörapparater? Läs vårt blogginlägg om de nyaste hörapparaterna på marknaden 2023.

Boka en tid hos Hör Stockholm

Vill du prova ut en ny hörapparat från ReSound? Boka en tid hos Hör Stockholm och kom i kontakt med en audionom redan idag. Vi hjälper dig prova ut en hörapparat som passar dina behov.

På uppdrag av Region Stockholm

Denna webbplats använder cookies. Genom att fortsätta surfa på webbplatsen godkänner du vår användning av cookies.