Formgjutna hörselskydd

Visste du att det finns individanpassade produkter för att skydda din hörsel? Skaffa dina formgjutna hörselskydd från oss på Hör Stockholm.

Det finns många olika aktiviteter som kan göra att det är en god idé att använda hörselskydd. Just hörseln är ett av våra absolut viktigaste sinnen och förlorad eller påverkad hörsel kan sänka livskvaliteten. För många innebär nedsatt hörsel att sociala situationer och umgängen blir ansträngda. Kanske hör man inte vad som pågår i ett samtal eller så kan det trigga tinnitus. Med hörselskydd tar du hand om din hörsel!

Vi på Hör Stockholm samarbetar med Audiosafe som har ett heltäckande produktsortiment för att skydda din hörsel. Vi har allt från sovproppar till industriskydd men också in-ear lösningar som passar perfekt för musiker på alla nivåer!

Vi har fyra mottagningar: Östermalm, Nacka, Åkersberga och Vällingby. Välkommen att boka din tid!

Formgjutna hörselskydd och öronproppar

Hos oss på Hör Stockholm kan du köpa formgjutna hörselskydd, perfekt anpassade för dig och de aktiviteter du behöver dem till. Formgjutna hörselskydd sitter bättre, känns sköna och dämpar skadligt buller och oväntade ljud. Du hör fortfarande tal och andra ljud, men slipper skräpljud som kan påverka hörseln negativt.

Det finns många tillfällen då hörselskydd kan vara en god idé att investera i, för dig som dagligen vistas i bullriga miljöer är det extra viktigt. Det kan till exempel vara vid jakt, motorsport, skola, musikanläggningar, maskinhallar eller liknande. Ju bättre utformade hörselskydd du har, desto bättre skydd för du. Dessutom ska man inte underskatta vikten vid ett bekvämt och snygg skydd – det känns helt enkelt bättre att använda, vilket är det viktigaste att du gör.

Vi på Hör Stockholm hjälper dig att hitta rätt hörselskydd för det du behöver. Vi har allt från sovproppar till jaktskydd och alltid det senaste.

Tre personer sitter och skrattar och dricker kaffe

Varför hörselskydd?

Den största anledningen till att skydda sin hörsel med hörselskydd är att vi inte medvetet kan stänga av vår hörsel. Jämför med ögat där vi snabbt kan blunda och på så sätt skydda synen, så kan vi inte på något sätt stänga av hörseln. Vi uppfattar alltid ljud, buller och toner. Vid regelbundna eller plötsligt starka ljud kan det leda till en skada som i sin tur blir en hörselnedsättning.

Ibland går detta inte att förutse att det kommer förekomma höga ljud, men för den som vistas i miljöer där plötsliga eller höga ljud brukar finnas, kan hörselskador lätt undvikas med hörselskydd. Med andra ord är hörseln ett sinne som kan behöva skyddas lite extra. Fråga oss gärna mer så hjälper vi dig till ett hörselskydd som passar dig.

På uppdrag av Region Stockholm

Denna webbplats använder cookies. Genom att fortsätta surfa på webbplatsen godkänner du vår användning av cookies.