OM OSS

HÖR Stockholm är leverantörsoberoende hörselmottagningar som jobbar på uppdrag av Region Stockholm. Till oss kan du komma med- eller utan remiss om du vill göra ett hörseltest eller om du redan vet att du är i behov av hörapparater. Kostnaden för ett hörseltest är 100:- i patientavgift, frikort gäller.

Vi strävar alltid efter att ge dig den bästa service och hjälp vi kan. Så när du kommer till oss möts du av någon av våra engagerade, legitimerade audionomer.

Vi har idag tre hörselmottagningar i Stockholms Län, där vi även samarbetar med ÖNH-läkare; Nacka, Stockholm City och Åkersberga. Alla våra mottagningar är auktoriserade av Region Stockholm, vilket innebär att vi jobbar på uppdrag av dem och således följer deras regler och riktlinjer.

Vi är ett av få kvarvarande leverantörsoberoende hörselföretag. Det betyder att vi använder oss av alla fabrikat av hörselprodukter som finns på marknaden, så att vi tillsammans med dig kan ta fram den bästa lösningen för dina unika behov. Både för fritiden och jobbet. Boka ett hörseltest redan idag!

 

Varmt välkommen!

              Hesselmans Torg 5, Nacka      Oxenstiernsgatan 15 C, Stockholm      Hackstavägen 22, Åkersberga     

 

                                                           kontakt@sthlmhorsel.se     08-808020

Sitemap

  • White Facebook Icon
  • White Instagram Icon