Hörseltest Stockholm

Har du gått ett tag och funderat på att du kanske borde göra ett hörseltest Stockholm? Det bästa är att gå så fort man misstänker att det är något som inte stämmer.

Kommer du till oss på HÖR STHLM så ta vi väl hand om dig. Ingen remiss krävs och vi arbetar tillsammans med Stockholms läns landsting. Då kan ni använda er av rekvisitioner/bidrag om det skulle bli aktuellt med hörapparat. Det finns även fler val som att utse något ur landstingets sortiment. Vi informerar er om olika sätt som ni kan bestämma er för om det skulle bli aktuellt att skaffa hörapparat eller annat hjälpmedel.

 

HÖR STHLM gör vi allt från:

  • Avgiftsfritt hörseltest Stockholm

  • Service av hörapparater

  • Försäljning av tillbehör till hörapparater

  • Tillhandahåller hjälpmedel till arbetsplats

  • Drop-In tider på alla våra mottagningar

  • Erbjuder en uppsjö av olika slags hörapparater

  • Förfogande och leverans gällande hörselskydd av många slag

När du bokar en tid hos oss så utför vår legitimerade audionom en slags intervju med dig för göra en omsorgsfull och fördjupad behovsutredning. Det görs också ett klassiskt hörseltest Stockholm så att man kan mäta och se hur det står till med hörseln. Räkna med att undersökningen tar ca en timme allt som allt.

 

Hörseltest Stockholm, för alla!

Tror du som många andra att det krävs en remiss för att kunna gå iväg och genomföra ett hörseltest Stockholm? Då kan vi berätta att så är nämligen inte fallet. Hos oss på HÖR STHLM så fodras ingen remiss och då får träffa en Legitimerad och behörig audionom som utför själva undersökningen. Nämnde vi också att hörseltest Stockholm är? Nu finns det inga ursäkter längre, ta hand om din hörsel! Har det gått så långt att du behöver hörapparat så är det inte en dag försent att få hjälp med att höra bättre. Hela du kommer att må bättre på sikt. Lita på oss, vi kan vår sak!

Våra tjänster

HÖRSELSKYDD

Formgjutna hörselskydd för alla tillfällen och aktiviteter; från förskolematsalar och industrier till konserter och jakt. 

 

Ring 08-808020 för att boka tid för hörselskydd!

HÖRSELTEST

Är du nyfiken på hur du egentligen hör? Boka ett hörseltest redan idag! Vi utför fullständig tonaudiometri för att fastställa din hörselstatus.

SERVICE

Drop-In för enklare serviceåtgärder på dina hörapparater eller tillbehör.

 

Stockholm City:
Mån - Tors 15.00 - 16.00 

Skärholmen:

Mån - Tors 13.00 - 14.00

Södertälje:

Mån - Ons 15.15 - 16.15

Åkersberga:

Mån - Ons 15.00 - 16.30

Så här tycker våra besökare om oss

Välkommen!

Västra Trädgårdsgatan 2A, Stockholm     Lovisinsgatan 3, Södertälje     Måsholmstorget 3, Skärholmen     Hackstavägen 22, Åkersberga     kontakt@hörsthlm.se     08-808020

Webplatskarta