HÖRSELTEST SÖDERTÄLJE

Vi har specifik kompetens när det gäller hörseltest Södertälje

Tel. 08-808020

HÖRSELTEST SÖDERTÄLJE
 

Funderar du på att gå och kolla upp hörseln? Då föreslår vi ett noggrant och hörseltest Södertälje, kostnadsfritt och dessutom så får du ett resultat direkt. Hur går det då till vid ett hörseltest? Det är inga konstigheter och är utfört på ca en timme. I samförstånd med dig så går vi igenom olika faktorer och får en tydlig behovsanalys av hur vi ska gå vidare. Sedan utförs själva hörseltest Södertälje av en av våra kompetenta audionomer.

 

I och med att hörseln är så central för vår vardag och vårt liv så är det av högsta betydelse att den fungerar som den ska. Gör den dessvärre inte det så får det konsekvenser och man önskar inget hellre än att hörseln ska ha normal funktion.

 

Som tur är så finns det idag ett stort utbud av olika modeller på hörapparater och diverse hjälpmedel som underlättar enormt mycket. Som till exempel vid tv-tittande och vid användning av telefonen. Det är högst naturligt att man vid ålderns höst kan drabbas av försämrad hörsel och då kan det vara på sin plats att boka en tid för ett hörseltest Södertälje. Skulle det vara så att det finns en behovsbild av hörapparat så kan vi på HÖR STHLM ge dig bästa möjliga vägledning och förslag på vad som skulle passa.

 

Vänta inte för länge med att kolla upp din hörsel, det är mer fördelaktigt att upptäcka avvikelser i tid. Därför är det ett smart och smidigt sätt att kontakta HÖR STHLM för att göra ett hörseltest Södertälje. Då får du besked direkt angående om det finns en hörselnedsättning. Om så är fallet så går vi vidare med vilken typ av hjälpmedel som skulle fungera bäst för dig. Vi är oerhört kunniga och ni är i hög grad i väldigt trygga händer hos vår audionom. Vi ser framemot att ni kommer till oss för ett hörseltest Södertälje!

HÖRSELTEST

Boka tid för ett hörseltest! Ingen remiss krävs.


Åldersgräns: 18 år.

 

SERVICE

Boka tid online eller kom på Drop-In för enklare serviceåtgärder på dina hörapparater eller tillbehör.

Stockholm City:
Mån - Tors 15.00 - 16.00 

Skärholmen:

Mån - Tors 13.00 - 14.00

Södertälje:

Mån - Ons 15.15 - 16.15

Åkersberga:

Mån - Tors 13.30 - 14.30

SAMARBETSPARTNERS

HÖRSELSKYDD

Vi har formgjutna hörselskydd för alla tillfällen och aktiviteter; från förskolematsalar och industrier till konserter och jakt. 

Ring 08-808020 för att boka tid för hörselskydd!

KONTAKTA OSS

Skicka ett meddelande till oss om du har några frågor, så svarar vi så snart vi kan.

hörsthlm.se

Tel: 08-808020

              Hesselmans Torg 5, Nacka      Oxenstiernsgatan 15 C, Stockholm      Hackstavägen 22, Åkersberga     

 

                                                           kontakt@sthlmhorsel.se     08-808020

Sitemap

  • White Facebook Icon
  • White Instagram Icon