HÖRSELTEST SKÄRHOLMEN

Hög tid för ett hörseltest Skärholmen?

Tel. 08-808020

HÖRSELTEST SKÄRHOLMEN
 

Det kan vara oroväckande och skrämmande när man upptäcker att hörseln gradvis förändras. När du vill ha hjälp att utreda hur det står till med din hörsel så är du välkommen till oss på HÖR STHLM. Vi har skickliga, erfarna och Legitimerade audionomer som utreder din hörsel genom ett hörseltest Skärholmen samt en grundlig behovsbild som utförs tillsammans med dig.

 

Skulle det uppenbara sig att du är i behov av hörapparater så samverkar vi med Stockholms läns landsting. Då gäller ”Fritt val av hjälpmedel” för dig som kund hos oss. Det innefattar att du kan välja ur landstingets eget urval eller så får du hjälp med ett bidrag/rekvisition när du beställer hörapparater från någon av samtliga leverantörer på marknaden. Skillnaden mellan oss och de allra flesta hörselmottagningar i Stockholm är att de ägs av gigantiska internationella bolag som själva tillverkar sina hörapparater. Då anser vi på HÖR STHLM, som till skillnad från dem är ett privatägt mindre företag har en enorm fördel som är helt obunden och neutral i vår position att välja bland alla leverantörer. Det gagnar verkligen dig som kund för det gör att vi ständigt kan tillhandahålla den absolut mest aktuella tekniken. Och i vår bransch är det ett stort plus!

 

Då är lösningen att komma till oss på HÖR STHLM för att genomgå ett helt kostnadsfritt hörseltest Skärholmen. Ring eller maila oss för en tid så får du kolla på hur det är med din hörsel i dagsläget. Vi har 4 mottagningar att välja på i Stockhomsområdet:

  • Sergel city

  • Åkersberga

  • Skärholmen

  • Södertälje centrum

På samtliga dessa kan du komma för att utföra ett hörseltest hos våra briljanta och kunniga audionomer. På alla våra mottagningar så har vi ett nära samarbete med öron-näsa-hals läkare. Det är med andra ord tryggt och säkert att vända till oss för ditt kommande hörseltest Skärholmen. Varmt välkommen till en modern, personlig och professionell hörselmottagning!

HÖRSELTEST

Boka tid för ett hörseltest! Ingen remiss krävs.


Åldersgräns: 18 år.

 

SERVICE

Boka tid online eller kom på Drop-In för enklare serviceåtgärder på dina hörapparater eller tillbehör.

Stockholm City:
Mån - Tors 15.00 - 16.00 

Skärholmen:

Mån - Tors 13.00 - 14.00

Södertälje:

Mån - Ons 15.15 - 16.15

Åkersberga:

Mån - Tors 13.30 - 14.30

SAMARBETSPARTNERS

HÖRSELSKYDD

Vi har formgjutna hörselskydd för alla tillfällen och aktiviteter; från förskolematsalar och industrier till konserter och jakt. 

Ring 08-808020 för att boka tid för hörselskydd!

KONTAKTA OSS

Skicka ett meddelande till oss om du har några frågor, så svarar vi så snart vi kan.

hörsthlm.se

Tel: 08-808020

              Hesselmans Torg 5, Nacka      Oxenstiernsgatan 15 C, Stockholm      Hackstavägen 22, Åkersberga     

 

                                                           kontakt@sthlmhorsel.se     08-808020

Sitemap

  • White Facebook Icon
  • White Instagram Icon