HÖRSELTEST ÅKERSBERGA

Kontakta oss för ett hörseltest Åkersberga

Tel. 08-808020

HÖRSELTEST ÅKERSBERGA
 

Vi på HÖR STHLM är ett privatägt företag som verkligen brinner för att varje person som kommer till oss ska få bästa möjliga hjälp. Är det dags för ett hörseltest Åkersberga så finns vi här och tar hand om dig. Räkna med att själva besöket tar ca en timme när du ska göra ett hörseltest Åkersberga. Då får du också berätta för en Audionom om hur du till exempel upplever dina besvär. Efter själva undersökningen så får du ett besked gällande ditt resultat.

 

Om det då visar sig att du är i behov av att höra bättre och därav vill testa hörapparater föreslår vi passande hörapparater utefter resultatet samt din önskan.

När du kommer i det läget att du vill beställa hörapparater så kan du välja om du önskar apparater via Landstingets avtal eller med en rekvisition.

 

När det gäller bestämmelser och direktiv så är det med stöd av Stockholms läns landsting praxis, eftersom HÖR STHLM är godkända och auktoriserade i enlighet med dem.

Så alla som bor i Stockholms läns landsting är berättigade till rekvisitionsbidrag.

 

Om du vill känna dig trygg och säker på att få den allra senaste tekniken när det avser hörapparater så bör du med fördel välja rekvisition/bidrag. Det kallas ”Fritt val av hjälpmedel”. Landsting, kommun och region är skyldiga att erbjuda hjälpmedel om man är i behov av det. Kontakta oss så förklarar vi mer kring just detta med ”Fritt val av hjälpmedel” och då kan vi också hitta en tid då du kan komma för ett hörseltest Åkersberga. Då vi inte är beroende eller knutna till en specifik leverantör så kan vi alltid tillhandahålla den absolut modernaste tekniken. Boka en tid hos oss redan idag för ett kostnadsfritt hörseltest Åkersberga. Vi lovar att vi kommer ta väl hand om er!

HÖRSELTEST

Boka tid för ett hörseltest! Ingen remiss krävs.


Åldersgräns: 18 år.

 

SERVICE

Boka tid online eller kom på Drop-In för enklare serviceåtgärder på dina hörapparater eller tillbehör.

Stockholm City:
Mån - Tors 15.00 - 16.00 

Skärholmen:

Mån - Tors 13.00 - 14.00

Södertälje:

Mån - Ons 15.15 - 16.15

Åkersberga:

Mån - Tors 13.30 - 14.30

SAMARBETSPARTNERS

HÖRSELSKYDD

Vi har formgjutna hörselskydd för alla tillfällen och aktiviteter; från förskolematsalar och industrier till konserter och jakt. 

Ring 08-808020 för att boka tid för hörselskydd!

KONTAKTA OSS

Skicka ett meddelande till oss om du har några frågor, så svarar vi så snart vi kan.

hörsthlm.se

Tel: 08-808020

              Hesselmans Torg 5, Nacka      Oxenstiernsgatan 15 C, Stockholm      Hackstavägen 22, Åkersberga     

 

                                                           kontakt@sthlmhorsel.se     08-808020

Sitemap

  • White Facebook Icon
  • White Instagram Icon