Hörselskydd Södertälje

Har du precis som många andra tröttnat på dåliga hörselskydd? Du kan hitta kvalitativa och professionella hörselskydd Södertälje hos oss på HÖR STHLM. Vi har flera olika modeller och sorters hörselskydd. Oftast har man klart för sig vilken typ av skydd man är ute efter men man kanske inte alls har koll på den senaste tekniken eller hur utbudet ser ut. Då kan det vara intressant och klokt att vända sig till proffs och få personlig hjälp. Vi tar hänsyn till dina särskilda önskemål och kravbild på hörselskydd Södertälje.

Skillnaden är stor när det kommer till kvalité på olika märken och utföranden, oavsett om du är ute efter ett par hörselskydd till arbetet eller till jakten. Vi har ett omfattande utbud till alla olika miljöer samt användningsområden. När du berättar för oss i vilket behov av dämpning av ljud samt hur mycket medhörning du önskar så kan vi hitta de bästa specifikt för dig. Några exempel på olika typer av hörselskydd som vi arbetar mest med:

  • Individuellt anpassade elektroniska hörselskydd

  • Passiva skydd med eller utan dämpningsfilter

  • Silikonproppar simmare

  • Formgjutna silikonskydd för koppling till mobilen eller kommunikationsradion

  • Öronproppar till MC, sömn och musiker.

 

Professionella, godkända och prisvärda hörselskydd Södertälje

Det är av yttersta vikt att skydda sin hörsel i vissa bullriga miljöer, det kan få väldigt tråkiga konsekvenser på sikt annars. När du valt ut hörselskydd Södertälje som passar dig, lämplig ljuddämpning samt känns bekväma så kan du känna dig trygg och säker att du har bästa möjliga skydd. Det finns även en CE-märkning idag på skydd som innebär att de är godkända och uppfyller europeiska kraven som finns.

Beställ dina personligt formgjutna hörselskydd Södertälje genom oss, vi samverkar med de mest ledande leverantörerna inom branschen. Det innebär att vi alltid har marknadens bästa hörselskydd att erbjuda våra kunder. Värna och var rädd om din hörsel är vårt råd till dig! Det är en klok investering att införskaffa ett par vettiga och säkra hörselskydd.

Våra tjänster

HÖRSELSKYDD

Formgjutna hörselskydd för alla tillfällen och aktiviteter; från förskolematsalar och industrier till konserter och jakt. 

 

Ring 08-808020 för att boka tid för hörselskydd!

HÖRSELTEST

Är du nyfiken på hur du egentligen hör? Boka ett hörseltest redan idag! Vi utför fullständig tonaudiometri för att fastställa din hörselstatus.

SERVICE

Drop-In för enklare serviceåtgärder på dina hörapparater eller tillbehör.

 

Stockholm City:
Mån - Tors 15.00 - 16.00 

Skärholmen:

Mån - Tors 13.00 - 14.00

Södertälje:

Mån - Ons 15.15 - 16.15

Åkersberga:

Mån - Ons 15.00 - 16.30

Så här tycker våra besökare om oss

Välkommen!

Västra Trädgårdsgatan 2A, Stockholm     Lovisinsgatan 3, Södertälje     Måsholmstorget 3, Skärholmen     Hackstavägen 22, Åkersberga     kontakt@hörsthlm.se     08-808020

Webplatskarta