Hörselskydd Skärholmen

Berätta för oss vilken specifik typ av hörselskydd Skärholmen du är på jakt efter.

Våra leverantörer som vi samarbetar med, ligger i framkant när det gäller den senaste tekniken levererar gång på gång högklassiga skydd. Vi har de flesta sorter i vårt urval av hörselskydd som finns på marknaden såsom:

  • Passiva hörselskydd, med eller utan dämpningsfilter

  • Silikonskydd som är formgjutna

  • Elektroniska hörselskydd, individuellt framtagna exakt efter dina öron

  • Silikonproppar vid simning

  • Proppar för MC samt sömn

Har du några speciella krav och önskemål på hörselskydd Skärholmen så gör vi självklart vårt yttersta att få fram just dessa till dig.

 

Det finns en otrolig mängd av olika typer av hörselskydd, vissa öronproppar har medhörningsfunktion som gör att de dämpar höga ljud men förstärker svaga. Då kan du trots att du har hörselskydd höra visa ljud såsom varningssignaler, konversation etc. Det finns också massor av olika funktioner att välja mellan när det avser hörselskydd, som bullerdämpande mikrofon och den senaste bluetooth-teknologin. Många som till exempel jagar och söker hörselskydd är svåra att tillfredsställa när det handlar om utrustning som exempelvis hörselskydd. Om du är osäker på exakt vilka hörselskydd som är lämpliga för det du vill använda dem till så vägleder vi dig gärna med vår expertis.

 

Kräsen när det kommer till hörselskydd Skärholmen?

Om du som många andra är petig och noggrann med att ha det bästa när det kommer till hörselskydd så har ni kommit helt när ni vänder er till oss HÖR STHLM. Vi kan garantera att du aldrig kommer att ångra dig när du väl börjat använda hörselskydd Skärholmen av hög standard som verkligen håller vad de lovar. Utsätt dig aldrig för några risker om du arbetar i en bullrig miljö till exempel. Skydda din hörsel så kan du tacka dig själv längre fram. Är ni intresserade och har frågor gällande hörselskydd Skärholmen så är ni varmt välkomna till oss.

Våra tjänster

HÖRSELSKYDD

Formgjutna hörselskydd för alla tillfällen och aktiviteter; från förskolematsalar och industrier till konserter och jakt. 

 

Ring 08-808020 för att boka tid för hörselskydd!

HÖRSELTEST

Är du nyfiken på hur du egentligen hör? Boka ett hörseltest redan idag! Vi utför fullständig tonaudiometri för att fastställa din hörselstatus.

SERVICE

Drop-In för enklare serviceåtgärder på dina hörapparater eller tillbehör.

 

Stockholm City:
Mån - Tors 15.00 - 16.00 

Skärholmen:

Mån - Tors 13.00 - 14.00

Södertälje:

Mån - Ons 15.15 - 16.15

Åkersberga:

Mån - Ons 15.00 - 16.30

Så här tycker våra besökare om oss

Välkommen!

Västra Trädgårdsgatan 2A, Stockholm     Lovisinsgatan 3, Södertälje     Måsholmstorget 3, Skärholmen     Hackstavägen 22, Åkersberga     kontakt@hörsthlm.se     08-808020

Webplatskarta