HÖRSELSKYDD NACKA

Hörselskydd Nacka, oavsett målgrupp!

Tel. 08-808020

HÖRSELSKYDD NACKA
 

Vissa är till stor del fodrande när det gäller sina hörselskydd och det duger inte med vad som helst, dessutom vill de ha den mest aktuella tekniken. Och en del bryr sig inte alls om de finesser och alla fenomenala funktioner som finns idag när det handlar om hörselskydd Nacka. Oavsett om du är den ena eller andra av dessa två så typer så garanterar vi att vi på HÖR STHLM kan vara behjälpliga. Berätta för oss allt vi behöver veta om er behovsbild av hörselskydd Nacka så levererar vi.

 

Även om du kanske inte är så intresserad av finliret när det avser den senaste tekniken så bör du faktiskt vara lite kräsen när det beträffar kvalité på själva dämpningen av ljud samt komforten. De ska vara så pass bekväma att du vill använda dem vid varje tillfälle när det behövs Är de så pass sköna att du inte behöver ta av dem under arbetsdagen till exempel så är det de mest optimala. För då värnar du om din hörsel och slarvar inte med användandet av hörselskydden. Är du en av dem som älskar teknik och häftiga detaljer så kan du vara lugn. De leverantörer som vi samarbetar med har full koll på det senaste så testa oss och se om vi kan matcha dina behov och önskningar.

 

Frånsett om du har behov av hörselskydd som är passiva eller sådana som du vill kunna lyssna på musik, radio eller podcast så gör ni klokt i att använda hörselskydd Nacka. Eftersom vi har många som kommer till oss med sina hörselproblem så förstår vi verkligen vidden av hur mycket det påverkar en person och dess omgivning när man råkar ut för nedsättning av hörseln. Beställ dina hörselskydd Nacka hos oss då kan du be vår professionella och kompetenta personal om rådgivning. Hos oss får ni hörselskydd av mycket hög kvalité som håller måttet!

HÖRSELTEST

Boka tid för ett hörseltest! Ingen remiss krävs.


Åldersgräns: 18 år.

 

SERVICE

Boka tid online eller kom på Drop-In för enklare serviceåtgärder på dina hörapparater eller tillbehör.

Stockholm City:
Mån - Tors 15.00 - 16.00 

Skärholmen:

Mån - Tors 13.00 - 14.00

Södertälje:

Mån - Ons 15.15 - 16.15

Åkersberga:

Mån - Tors 13.30 - 14.30

SAMARBETSPARTNERS

HÖRSELSKYDD

Vi har formgjutna hörselskydd för alla tillfällen och aktiviteter; från förskolematsalar och industrier till konserter och jakt. 

Ring 08-808020 för att boka tid för hörselskydd!

KONTAKTA OSS

Skicka ett meddelande till oss om du har några frågor, så svarar vi så snart vi kan.

hörsthlm.se

Tel: 08-808020

              Hesselmans Torg 5, Nacka      Oxenstiernsgatan 15 C, Stockholm      Hackstavägen 22, Åkersberga     

 

                                                           kontakt@sthlmhorsel.se     08-808020

Sitemap

  • White Facebook Icon
  • White Instagram Icon