Hörselskydd Åkersberga

Är du i behov av hörselskydd av hög och säker kvalité? På HÖR STHLM har vi olika sorter av hörselskydd Åkersberga. Alltifrån elektroniska hörselskydd som helt individanpassas vid tillverkningen, sådana passar perfekt vid exempelvis jakttillfällen eller industriarbete.

Har du väl haft möjligheten att använda den typen av hörselskydd så är det svårt att nöja sig med andra enklare typer av skydd sedan. Man kan även välja på passiva hörselskydd, de är nämligen precis som de låter. Inget elektroniskt ljud men däremot har de en slags stoppning som stänger ute ljud och buller. Dock kan vissa typer av passiva hörselskydd släppa igenom lite ljud så att man kan höra röster från människor.

Söker du mer av den typen som formgjutna silikonskydd som du kan sammankoppla till kommunikationsradio eller till mobiltelefonen så tillhandahåller vi även dessa.

Att använda riktigt högkvalitativa öronproppar när du ska sova, kan vara oumbärligt för någon som jobbar nattskift.

 

Eftersom vi arbetar tillsammans med de mest tongivande leverantörerna så ligger vi alltid i framkant gällande vårt sortiment. Beskriv för oss just ditt behovsområde och önskningar så gör vi vårt yttersta att hitta perfekta hörselskydd Åkersberga till dig!

 

Vi uppfyller dina krav på hörselskydd Åkersberga

Det finns som sagt ett minst sagt digert och aktuellt utbud hos oss när det avser hörselskydd Åkersberga. Dessutom så har kunskap samt erfarenhet så att vi kan hjälpa er på ett professionellt och sakkunnigt vis. Vi på HÖR STHLM ser ständigt till att hålla oss ajour i vår bransch. Det gör att ni under alla omständigheter kan räkna med att vi erbjuder den senaste tekniken. Att införskaffa unika hörselskydd Åkersberga kan förbättra miljön på exempelvis ditt arbete helt otroligt mycket. Har du höga krav och vill vara riktigt nöjd med dina hörselskydd så är det ett klokt beslut att kontakta oss. Det lönar sig att investera i högklassiga hörselskydd Åkersberga. Extremt lång hållbarhet, optimal komfort och formidabel kvalité, utan att det kostar en förmögenhet.

Våra tjänster

HÖRSELSKYDD

Formgjutna hörselskydd för alla tillfällen och aktiviteter; från förskolematsalar och industrier till konserter och jakt. 

 

Ring 08-808020 för att boka tid för hörselskydd!

HÖRSELTEST

Är du nyfiken på hur du egentligen hör? Boka ett hörseltest redan idag! Vi utför fullständig tonaudiometri för att fastställa din hörselstatus.

SERVICE

Drop-In för enklare serviceåtgärder på dina hörapparater eller tillbehör.

 

Stockholm City:
Mån - Tors 15.00 - 16.00 

Skärholmen:

Mån - Tors 13.00 - 14.00

Södertälje:

Mån - Ons 15.15 - 16.15

Åkersberga:

Mån - Ons 15.00 - 16.30

Så här tycker våra besökare om oss

Välkommen!

Västra Trädgårdsgatan 2A, Stockholm     Lovisinsgatan 3, Södertälje     Måsholmstorget 3, Skärholmen     Hackstavägen 22, Åkersberga     kontakt@hörsthlm.se     08-808020

Webplatskarta