Hörapparat Stockholm

Det är lätt att ta för givet att hörseln bara ska fungera utan problem. Men med åren så kan det komma sig naturligt att det blir en nedsättning av hörseln och det kan bli riktigt jobbigt. Det kan också finnas andra anledningar till varför du drabbats av hörselnedsättning som gör att du behöver hjälp med att få hörapparater.

 

Hur går det då till? Här kommer en liten sammanställning:

  • Första besök: Klassiskt hörseltest & en bedömning i samråd med dig huruvida behovet ser ut. Därefter kollar vi vilken typ av hörapparat som du vill ta hem och prova. Hela besöket tar ca en timme allt som allt.

  • Återbesök: Här rättar vi till och justerar din hörapparat Stockholm efter din hörsel. Du får även instruktioner angående hur du tar hand om din hörapparat samt hur de används på bästa sätt. Nu får du nyttja och testa hörapparat Stockholm i en månad och känna efter hur det fungerar. Givetvis har du öppet köp under den här prövotiden.

  • Uppföljningsbesök: Nu vill vi att du berättar för oss om hur du upplevt hörandet samt hur du anser att det fungerat med hörapparaten. Nu kanske det även dykt upp några funderingar som du vill rådgöra med oss om. Vid det här laget kan man även justera och ordna med hörapparaten om det behovet finns. Om de mot förmodan skulle vara så att du inte alls är nöjd och tillfreds med apparaten så har du full möjlighet att återlämna dem. Det gör att du kan känna dig trygg i att prova att använda hörapparat utan att binda dig vid något. Mycket smidigt helt enkelt!

 

Omfattande urval av hörapparat Stockholm

Att vara ett privatägt företag som HÖR STHLM är gynnar framförallt våra kunder. Eftersom samarbetet med Stockholm läns landsting finns så har du som kund rätt att använda dig av ”Fria valet av hjälpmedel”, bra att veta om det blir så att behovet med hörapparat Stockholm infinner sig. Ingen remiss behövs för att besöka oss, bara att kontakta oss för exempelvis hörseltest samt frågor gällande hörapparat Stockholm.

Våra tjänster

HÖRSELSKYDD

Formgjutna hörselskydd för alla tillfällen och aktiviteter; från förskolematsalar och industrier till konserter och jakt. 

 

Ring 08-808020 för att boka tid för hörselskydd!

HÖRSELTEST

Är du nyfiken på hur du egentligen hör? Boka ett hörseltest redan idag! Vi utför fullständig tonaudiometri för att fastställa din hörselstatus.

SERVICE

Drop-In för enklare serviceåtgärder på dina hörapparater eller tillbehör.

 

Stockholm City:
Mån - Tors 15.00 - 16.00 

Skärholmen:

Mån - Tors 13.00 - 14.00

Södertälje:

Mån - Ons 15.15 - 16.15

Åkersberga:

Mån - Ons 15.00 - 16.30

Så här tycker våra besökare om oss

Välkommen!

Västra Trädgårdsgatan 2A, Stockholm     Lovisinsgatan 3, Södertälje     Måsholmstorget 3, Skärholmen     Hackstavägen 22, Åkersberga     kontakt@hörsthlm.se     08-808020

Webplatskarta