HÖRAPPARAT SÖDERTÄLJE

Helhetslösningar gällande hörapparat Södertälje

Tel. 08-808020

HÖRAPPARAT SÖDERTÄLJE
 

Vill du hitta din närmsta hörselmottagning för ett hörseltest? Vi föreslår att du bokar in en tid hos oss vår Legitimerade audionom på HÖR STHLM för bästa test och behovsanalys.

Hos oss är det kostnadsfritt att undersöka och utföra ett hörseltest. Kanske visar det sig att du är i behov av hörapparat Södertälje.

 

Det finns massor av olika modeller och typer av hörapparater att välja på. Varje hörselnedsättning är inte lik någon annans så du får en noggrant och minutiöst utvald apparat som ska passa specifikt för dig. En del hörapparater placerar man bakom örat och vissa sätter man i örat. Eftersom det är du som ska bära din hörapparat Södertälje varje dag så är det oerhört viktigt att du finner en modell och utförande som du trivs med. Känn ingen stress sedan när du ska testa dina hörapparater, du kan prova dem i lugn och ro i en månad och se hur du trivs med dem.

 

Vi lyssnar verkligen på dina önskningar och behov när det kommer till att du ska prova ut hörapparat Södertälje. Det är även betydelsefullt att vi berättar om fler hjälpmedel som finns för att till exempel underlätta och förbättra på ditt arbete. Och i hemmiljön med för den delen! Inget ska därför lämnas åt slumpen. Vi på HÖR STHLM tänker på alla detaljer och vi känner stor omsorg för att göra livet enklare för dig som kund. Kan vi höja livskvalitén på något sätt med de hjälpmedel som finns så gör vi vårt yttersta för att hitta fantastiska och smarta lösningar. Något som vi lyckas med väldigt ofta och det är vi oerhört stolta över. Tillsammans med våra framstående leverantörer går det att utföra otroliga förbättringar när det kommer till hörapparat Södertälje och andra hjälpmedel vid hörselnedsättning. Nu är det slut på lidandet och känslan av utanförskap som många med hörselproblem beskriver sin situation. Vi hjälper dig att höra bra igen!

HÖRSELTEST

Boka tid för ett hörseltest! Ingen remiss krävs.


Åldersgräns: 18 år.

 

SERVICE

Boka tid online eller kom på Drop-In för enklare serviceåtgärder på dina hörapparater eller tillbehör.

Stockholm City:
Mån - Tors 15.00 - 16.00 

Skärholmen:

Mån - Tors 13.00 - 14.00

Södertälje:

Mån - Ons 15.15 - 16.15

Åkersberga:

Mån - Tors 13.30 - 14.30

SAMARBETSPARTNERS

HÖRSELSKYDD

Vi har formgjutna hörselskydd för alla tillfällen och aktiviteter; från förskolematsalar och industrier till konserter och jakt. 

Ring 08-808020 för att boka tid för hörselskydd!

KONTAKTA OSS

Skicka ett meddelande till oss om du har några frågor, så svarar vi så snart vi kan.

hörsthlm.se

Tel: 08-808020

              Hesselmans Torg 5, Nacka      Oxenstiernsgatan 15 C, Stockholm      Hackstavägen 22, Åkersberga     

 

                                                           kontakt@sthlmhorsel.se     08-808020

Sitemap

  • White Facebook Icon
  • White Instagram Icon