Hörapparat Södertälje

Vill du hitta din närmsta hörselmottagning för ett hörseltest? Vi föreslår att du bokar in en tid hos oss vår Legitimerade audionom på HÖR STHLM för bästa test och behovsanalys.

Hos oss är det kostnadsfritt att undersöka och utföra ett hörseltest. Kanske visar det sig att du är i behov av hörapparat Södertälje.

 

Det finns massor av olika modeller och typer av hörapparater att välja på. Varje hörselnedsättning är inte lik någon annans så du får en noggrant och minutiöst utvald apparat som ska passa specifikt för dig. En del hörapparater placerar man bakom örat och vissa sätter man i örat. Eftersom det är du som ska bära din hörapparat Södertälje varje dag så är det oerhört viktigt att du finner en modell och utförande som du trivs med. Känn ingen stress sedan när du ska testa dina hörapparater, du kan prova dem i lugn och ro i en månad och se hur du trivs med dem.

 

Helhetslösningar gällande hörapparat Södertälje

Vi lyssnar verkligen på dina önskningar och behov när det kommer till att du ska prova ut hörapparat Södertälje. Det är även betydelsefullt att vi berättar om fler hjälpmedel som finns för att till exempel underlätta och förbättra på ditt arbete. Och i hemmiljön med för den delen! Inget ska därför lämnas åt slumpen. Vi på HÖR STHLM tänker på alla detaljer och vi känner stor omsorg för att göra livet enklare för dig som kund. Kan vi höja livskvalitén på något sätt med de hjälpmedel som finns så gör vi vårt yttersta för att hitta fantastiska och smarta lösningar. Något som vi lyckas med väldigt ofta och det är vi oerhört stolta över. Tillsammans med våra framstående leverantörer går det att utföra otroliga förbättringar när det kommer till hörapparat Södertälje och andra hjälpmedel vid hörselnedsättning. Nu är det slut på lidandet och känslan av utanförskap som många med hörselproblem beskriver sin situation. Vi hjälper dig att höra bra igen!

Våra tjänster

HÖRSELSKYDD

Formgjutna hörselskydd för alla tillfällen och aktiviteter; från förskolematsalar och industrier till konserter och jakt. 

 

Ring 08-808020 för att boka tid för hörselskydd!

HÖRSELTEST

Är du nyfiken på hur du egentligen hör? Boka ett hörseltest redan idag! Vi utför fullständig tonaudiometri för att fastställa din hörselstatus.

SERVICE

Drop-In för enklare serviceåtgärder på dina hörapparater eller tillbehör.

 

Stockholm City:
Mån - Tors 15.00 - 16.00 

Skärholmen:

Mån - Tors 13.00 - 14.00

Södertälje:

Mån - Ons 15.15 - 16.15

Åkersberga:

Mån - Ons 15.00 - 16.30

Så här tycker våra besökare om oss

Välkommen!

Västra Trädgårdsgatan 2A, Stockholm     Lovisinsgatan 3, Södertälje     Måsholmstorget 3, Skärholmen     Hackstavägen 22, Åkersberga     kontakt@hörsthlm.se     08-808020

Webplatskarta