HÖRAPPARAT SKÄRHOLMEN

Hörapparat Skärholmen, vi ligger i framkant!

Tel. 08-808020

HÖRAPPARAT SKÄRHOLMEN
 

När du vill ha ett obegränsat utbud av hörapparat Skärholmen ska du vända dig direkt till oss på HÖR STHLM. Ingen remiss krävs och dessutom så kan vi erbjuda dig ett gratis hörseltest. När du kommer till oss för att skaffa hörapparat så går processen till så att vi tillsammans med dig diskuterar fram vilken typ av modell som känns bäst för dig. Det är dina åsikter, känsla och smak som bestämmer det. Det finns till exempel vissa apparater som man fäster bakom örat och det finns varianter som man sätter inne i örat. Du får all möjlighet att testa dig fram i lugn och ro och givetvis så får du prova hemma under en hel månads tid. Skulle det inte kännas bra så får du självklart byta hörapparat Skärholmen!

 

Då vi inte är knutna till några speciella leverantörer som många av de stora bolagen är så är vi mycket mer självständiga och kan verkligen erbjuda våra kunder det allra bästa på marknaden. Som kund kan då få oberoende rekommendationer av oss vad för slags hörapparat Skärholmen som passar just dig, vi har ju en fantastisk uppsjö att välja bland.

Då vi har samverkan med Stockholms läns landsting så finns alltid möjligheten att välja just ur deras specifika urval av hörapparat Skärholmen, annars har du rätt att få en rekvisition så att du kan beställa från andra leverantörer. Allt går att lösa när du kommer till oss på HÖR STHLM!

 

Vår strävan är att du ska få tillgång och information om hur vi kan förbättra och höja din livssituation när det kommer till nedsatt hörsel. Vi möter många människor som beskriver för oss vilken stor påfrestning det är i många situationer och man kan ofta känna att man hamnar utanför när man inte hör bra. Det här gör oss ännu mer hängivna vårt arbete och vi vill att du ska gå från oss med ett leende och känna att vi har gjort vårt yttersta för att hjälpa dig att höra bättre.

HÖRSELTEST

Boka tid för ett hörseltest! Ingen remiss krävs.


Åldersgräns: 18 år.

 

SERVICE

Boka tid online eller kom på Drop-In för enklare serviceåtgärder på dina hörapparater eller tillbehör.

Stockholm City:
Mån - Tors 15.00 - 16.00 

Skärholmen:

Mån - Tors 13.00 - 14.00

Södertälje:

Mån - Ons 15.15 - 16.15

Åkersberga:

Mån - Tors 13.30 - 14.30

SAMARBETSPARTNERS

HÖRSELSKYDD

Vi har formgjutna hörselskydd för alla tillfällen och aktiviteter; från förskolematsalar och industrier till konserter och jakt. 

Ring 08-808020 för att boka tid för hörselskydd!

KONTAKTA OSS

Skicka ett meddelande till oss om du har några frågor, så svarar vi så snart vi kan.

hörsthlm.se

Tel: 08-808020

              Hesselmans Torg 5, Nacka      Oxenstiernsgatan 15 C, Stockholm      Hackstavägen 22, Åkersberga     

 

                                                           kontakt@sthlmhorsel.se     08-808020

Sitemap

  • White Facebook Icon
  • White Instagram Icon