Hörapparat Åkersberga

Har du börjat få problem med hörseln? Eller är det så att redan du idag har hörapparat och vill komma till en Legitimerad och strålande audionom? Om du i dagsläget har en hörapparat Åkersberga som exempelvis behöver justeras, servas eller införskaffa nya batterier så är ni innerligt välkommen till oss på HÖR STHLM. Då kanske det också är hög tid att göra ett nytt hörseltest när du ändå besöker oss. Det är helt kostnadsfritt att göra ett test hos oss. Då kan vår audionom direkt se om den hörapparat Åkersberga du har idag är passande för dig i nuläget.

 

Har du koll på alla andra fantastiska hjälpmedel som finns utöver hörapparater?

Med hjälp av all fenomenal teknik som finns idag så finns det en mängd hjälpmedel, till exempel till tv och telefon. Vi på HÖR STHLM informerar gärna mer om allt som idag finns tillgängligt. Då vi har fördelen att inte vara bunden till vissa leverantörer så har vi en stor favör i att kunna samarbeta med samtliga leverantörer. Det gör att vi säkerställer för dig som kund att du alltid får tillgång till det bästa och senaste på marknaden.

 

Är du i behov av hörapparat Åkersberga

 

Ett innerligt lugn och trygghet kommer att infinna sig när ni kommer till oss för besök och hjälpmedel. Du kommer garanterat få bra och konstruktiv hjälp, där vi vägleder dig på bästa sätt genom den uppsjö av olika modeller av hörapparat Åkersberga.

Därefter så har du chansen att testa hörapparaterna under en månads tid för att se hur du trivs med dem i din vardag. Sedan tar vi ett uppföljningsbesök då det finns tillfälle att anpassa dem mer efter dina önskemål. Skulle du av någon anledning inte vara tillfreds och nöj med din hörapparat Åkersberga så har du alltid möjlighet att lämna tillbaka dem.

Vi samverkar med Stockholms läns landsting, läs gärna mer på vår hemsida HÖR STHLM

Våra tjänster

HÖRSELSKYDD

Formgjutna hörselskydd för alla tillfällen och aktiviteter; från förskolematsalar och industrier till konserter och jakt. 

 

Ring 08-808020 för att boka tid för hörselskydd!

HÖRSELTEST

Är du nyfiken på hur du egentligen hör? Boka ett hörseltest redan idag! Vi utför fullständig tonaudiometri för att fastställa din hörselstatus.

SERVICE

Drop-In för enklare serviceåtgärder på dina hörapparater eller tillbehör.

 

Stockholm City:
Mån - Tors 15.00 - 16.00 

Skärholmen:

Mån - Tors 13.00 - 14.00

Södertälje:

Mån - Ons 15.15 - 16.15

Åkersberga:

Mån - Ons 15.00 - 16.30

Så här tycker våra besökare om oss

Välkommen!

Västra Trädgårdsgatan 2A, Stockholm     Lovisinsgatan 3, Södertälje     Måsholmstorget 3, Skärholmen     Hackstavägen 22, Åkersberga     kontakt@hörsthlm.se     08-808020

Webplatskarta