GRATIS HÖRSELTEST STOCKHOLM

SLL har tyvärr tagit bort möjligheten att utföra gratis hörseltest Stockholm

Tel. 08-808020

GRATIS HÖRSELTEST STOCKHOLM
 

När du vill ha ett obegränsat utbud av hörapparat Skärholmen ska du vända dig direkt till oss på HÖR STHLM.

 

Tyvärr kan vi inte lägre erbjuda gratis hörseltest Stockholm. Stockholms läns landsting har inför nya regler och riktlinjer för hörseltesten.

 

När du kommer till oss för att skaffa hörapparat så går processen till så att vi tillsammans med dig diskuterar fram vilken typ av modell som känns bäst för dig. Det är dina åsikter, känsla och smak som bestämmer det. Det finns till exempel vissa apparater som man fäster bakom örat och det finns varianter som man sätter inne i örat. Du får all möjlighet att testa dig fram i lugn och ro och givetvis så får du prova hemma under en hel månads tid. Skulle det inte kännas bra så får du självklart byta hörapparat Skärholmen!

 

Då vi inte är knutna till några speciella leverantörer som många av de stora bolagen är så är vi mycket mer självständiga och kan verkligen erbjuda våra kunder det allra bästa på marknaden. Som kund kan då få oberoende rekommendationer av oss vad för slags hörapparat som passar just dig

 

Då vi har samverkan med Stockholms läns landsting så finns alltid möjligheten att välja just ur deras specifika urval av hörapparater. Annars har du rätt att få en rekvisition så att du kan beställa från andra leverantörer. Allt går att lösa när du kommer till oss på HÖR STHLM!

 

Vår strävan är att du ska få tillgång och information om hur vi kan förbättra och höja din livssituation när det kommer till nedsatt hörsel. Vi möter många människor som beskriver för oss vilken stor påfrestning det är i många situationer och man kan ofta känna att man hamnar utanför när man inte hör bra. Det här gör oss ännu mer hängivna vårt arbete och vi vill att du ska gå från oss med ett leende och känna att vi har gjort vårt yttersta för att hjälpa dig att höra bättre.

HÖRSELTEST

Boka tid för ett hörseltest! Ingen remiss krävs.


Åldersgräns: 18 år.

 

SERVICE

Boka tid online eller kom på Drop-In för enklare serviceåtgärder på dina hörapparater eller tillbehör.

Stockholm City:
Mån - Tors 15.00 - 16.00 

Skärholmen:

Mån - Tors 13.00 - 14.00

Södertälje:

Mån - Ons 15.15 - 16.15

Åkersberga:

Mån - Tors 13.30 - 14.30

SAMARBETSPARTNERS

HÖRSELSKYDD

Vi har formgjutna hörselskydd för alla tillfällen och aktiviteter; från förskolematsalar och industrier till konserter och jakt. 

Ring 08-808020 för att boka tid för hörselskydd!

KONTAKTA OSS

Skicka ett meddelande till oss om du har några frågor, så svarar vi så snart vi kan.

hörsthlm.se

Tel: 08-808020

 Hesselmans Torg 5, Nacka      Karlavägen 112, Stockholm     Lovisinsgatan 3, Södertälje     Måsholmstorget 3, Skärholmen     Hackstavägen 22, Åkersberga     

 

                                                                                                               kontakt@sthlmhorsel.se     08-808020

Sitemap

  • White Facebook Icon
  • White Instagram Icon