AUDIONOM ÅKERSBERGA

Varför gå till en audionom Värmdö?

Tel. 08-808020

AUDIONOM VÄRMDÖ
 

Misstänker du att du drabbats av nedsatt hörsel? I så fall rekommenderar vi ett besök hos vår audionom Värmdö. Ett hörseltest och du får svar direkt angående din hörselstatus. Förutom själva hörselprovet så går vår kunniga och erfarna audionom genom ett grundligt samtal med dig för att få en tydlig bild av din situation samt symtom.

 

Av någon anledning så är vi oftast mycket mer ”duktiga” på att gå iväg till optikern och testa synen så fort vi börjar se lite dåligt. Men märkligt nog så kan det kännas som ett större hinder att boka en tid för ett hörseltest. När du väl har bestämt dig för att söka professionell hjälp för dina hörselproblem så gör du helt rätt i att vända dig till ett seriöst privatägt företag som HÖR STHLM. Här får du helt suverän hjälp av vår kompetenta, hängivna Legitimerade audionom Värmdö. Vi har ett fantastiskt samarbete med Värmdös läns landsting som är mycket förmånligt för dig som kund.

 

Att gå runt med nedsatt hörsel i vardagen blir i längden tröttsamt och det tar energi från dig. Det kan också göra dig irriterad att inte höra ordentligt, även din omgivning kommer att påverkas av detta. Det kan också vara bra att känna till vilka lysande extra hjälpmedel det finns att ta del av om du drabbats av hörselnedsättning. Vår skickliga audionom Värmdö kommer att guida dig väl genom det sortiment som skulle kunna gagna dig och förbättra din situation.

 

När du utreds av en Legitimerad audionom Värmdö så möts du av gedigen kunskap inom hörselproblematik, olika hjälpmedel vid hörselnedsättning och även träning för hörseln. Om du behöver till exempel hörapparat och eventuellt andra typer av hjälpmedel så skräddarsys detta utefter din specifika behovsbild. Det kan också vara så att vår audionom Värmdö besöker din arbetsplats om den ska förbättras med hjälpmedel som underlättar för dig.

HÖRSELTEST

Boka tid för ett hörseltest! Ingen remiss krävs.


Åldersgräns: 18 år.

 

SERVICE

Boka tid online eller kom på Drop-In för enklare serviceåtgärder på dina hörapparater eller tillbehör.

Stockholm City:
Mån - Tors 15.00 - 16.00 

Skärholmen:

Mån - Tors 13.00 - 14.00

Södertälje:

Mån - Ons 15.15 - 16.15

Åkersberga:

Mån - Tors 13.30 - 14.30

SAMARBETSPARTNERS

HÖRSELSKYDD

Vi har formgjutna hörselskydd för alla tillfällen och aktiviteter; från förskolematsalar och industrier till konserter och jakt. 

Ring 08-808020 för att boka tid för hörselskydd!

KONTAKTA OSS

Skicka ett meddelande till oss om du har några frågor, så svarar vi så snart vi kan.

hörsthlm.se

Tel: 08-808020

              Hesselmans Torg 5, Nacka      Oxenstiernsgatan 15 C, Stockholm      Hackstavägen 22, Åkersberga     

 

                                                           kontakt@sthlmhorsel.se     08-808020

Sitemap

  • White Facebook Icon
  • White Instagram Icon