Audionom Stockholm

Misstänker du att du drabbats av nedsatt hörsel? I så fall rekommenderar vi ett besök hos vår audionom Stockholm. Ett hörseltest och du får svar direkt angående din hörselstatus. Förutom själva hörselprovet så går vår kunniga och erfarna audionom genom ett grundligt samtal med dig för att få en tydlig bild av din situation samt symtom. Av någon anledning så är vi oftast mycket mer ”duktiga” på att gå iväg till optikern och testa synen så fort vi börjar se lite dåligt. Men märkligt nog så kan det kännas som ett större hinder att boka en tid för ett hörseltest. När du väl har bestämt dig för att söka professionell hjälp för dina hörselproblem så gör du helt rätt i att vända dig till ett seriöst privatägt företag som HÖR STHLM. Här får du helt suverän hjälp av vår kompetenta, hängivna Legitimerade audionom Stockholm. Vi har ett fantastiskt samarbete med Stockholms läns landsting som är mycket förmånligt för dig som kund.

 

Att gå runt med nedsatt hörsel i vardagen blir i längden tröttsamt och det tar energi från dig. Det kan också göra dig irriterad att inte höra ordentligt, även din omgivning kommer att påverkas av detta. Det kan också vara bra att känna till vilka lysande extra hjälpmedel det finns att ta del av om du drabbats av hörselnedsättning. Vår skickliga audionom Stockholm kommer att guida dig väl genom det sortiment som skulle kunna gagna dig och förbättra din situation.

 

Varför gå till en audionom Stockholm

När du utreds av en Legitimerad audionom Stockholm så möts du av gedigen kunskap inom hörselproblematik, olika hjälpmedel vid hörselnedsättning och även träning för hörseln. Om du behöver till exempel hörapparat och eventuellt andra typer av hjälpmedel så skräddarsys detta utefter din specifika behovsbild. Det kan också vara så att vår audionom Stockholm besöker din arbetsplats om den ska förbättras med hjälpmedel som underlättar för dig.

Våra tjänster

HÖRSELSKYDD

Formgjutna hörselskydd för alla tillfällen och aktiviteter; från förskolematsalar och industrier till konserter och jakt. 

 

Ring 08-808020 för att boka tid för hörselskydd!

HÖRSELTEST

Är du nyfiken på hur du egentligen hör? Boka ett hörseltest redan idag! Vi utför fullständig tonaudiometri för att fastställa din hörselstatus.

SERVICE

Drop-In för enklare serviceåtgärder på dina hörapparater eller tillbehör.

 

Stockholm City:
Mån - Tors 15.00 - 16.00 

Skärholmen:

Mån - Tors 13.00 - 14.00

Södertälje:

Mån - Ons 15.15 - 16.15

Åkersberga:

Mån - Ons 15.00 - 16.30

Så här tycker våra besökare om oss

Välkommen!

Västra Trädgårdsgatan 2A, Stockholm     Lovisinsgatan 3, Södertälje     Måsholmstorget 3, Skärholmen     Hackstavägen 22, Åkersberga     kontakt@hörsthlm.se     08-808020

Webplatskarta