Audionom Södertälje

Bekymmer med hörseln brukar komma succesivt och smyga sig på med åren.

Ibland kan det också vara så att någon i vår omgivning reagerat på att vi verkar höra sämre. Då kan det vara läge att boka in ett besök hos en audionom Södertälje.

Om du vill komma till en kunnig audionom som kan sin sak och som dessutom är mycket hängiven uppgiften att hitta en optimal lösning för dig, så lovar vi att du blir bemött av detta hos oss på HÖR STHLM. När du kommer till oss så bokar vi in ett hörseltest och vår audionom Södertälje utför även en grundlig utvärdering tillsammans med dig om hur du upplever olika saker.

 

Hur kommer jag i kontakt med en duktig audionom Södertälje?

Ponera att du hamnar i det läget att du faktiskt är i behov av hörapparater.

Vad händer då? Vår audionom visar dig vilka hjälpmedel som finns och sedan kommer du att få möjlighet att testa att ha hörapparat en viss tid och se hur du reagerar på det.

Bli inte orolig om du upplever kolossalt mycket ljud och intryck med hörapparaterna i början. Vissa kan till och med känna sig lite överväldigade och bli trötta. Som tur är så vänjer du dig snabbt vid detta och sedan kommer du istället känna vilken fantastisk känsla det är att faktiskt höra samt uppleva alla ljud. När du går hos vår audionom Södertälje så kommer ni att ha en bra dialog och du kommer att ha stöd längs hela vägen när du provar ut dina hörapparater. Det kan också kännas ovant i början att ha själva hörapparaten i örat, det är en invänjningsperiod och det är övergående.

 

Att vända sig till vår audionom Södertälje har flera fördelar, ett plus som har stor betydelse är att vi är helt oberoende och inte är knutna till några särskilda leverantörer.

Det borgar för att ni alltid får tillgång till den allra senaste och framstående tekniken bland hjälpmedel.

Våra tjänster

HÖRSELSKYDD

Formgjutna hörselskydd för alla tillfällen och aktiviteter; från förskolematsalar och industrier till konserter och jakt. 

 

Ring 08-808020 för att boka tid för hörselskydd!

HÖRSELTEST

Är du nyfiken på hur du egentligen hör? Boka ett hörseltest redan idag! Vi utför fullständig tonaudiometri för att fastställa din hörselstatus.

SERVICE

Drop-In för enklare serviceåtgärder på dina hörapparater eller tillbehör.

 

Stockholm City:
Mån - Tors 15.00 - 16.00 

Skärholmen:

Mån - Tors 13.00 - 14.00

Södertälje:

Mån - Ons 15.15 - 16.15

Åkersberga:

Mån - Ons 15.00 - 16.30

Så här tycker våra besökare om oss

Välkommen!

Västra Trädgårdsgatan 2A, Stockholm     Lovisinsgatan 3, Södertälje     Måsholmstorget 3, Skärholmen     Hackstavägen 22, Åkersberga     kontakt@hörsthlm.se     08-808020

Webplatskarta