Audionom Skärholmen

När du ska boka tid hos en audionom Skärholmen så vill du säkerligen mötas av omfattande kunskap, gediget engagemang samt personligt bemötande. Lägg därtill en stor mängd erfarenhet också. Allt detta finns under namnet HÖR STHLM! Oavsett om du funderar på att boka en tid för ett hörseltest eller om du redan använder hörapparat och vill ha hjälp med dem så är du hjärtligt välkommen till oss så är vi behjälpliga.

 

Hos oss kan du vända dig till om du behöver hjälp med något av nedanstående:

  • Kostnadsfritt hörseltest

  • Arbetstekniska hjälpmedel av olika slag

  • Prova Hörapparat av en mängd varierande sorter och modeller

  • Drop-in på våra samtliga fyra mottagningar

  • Hörselskydd av många olika typer

När det gäller vår drop-in service så kan du komma med dina nuvarande hörapparater eller om du har något tekniskt hjälpmedel som du behöver assistans med. Det kan vara till exempel sådant som att vår audionom Skärholmen servar produkten. Eller så kan du passa på att smidigt köpa batterier, filter eller annat som du behöver till din hörapparat.

Om du avser att exempelvis justera dina hörapparater eller rent av vill göra ett hörselprov så behöver vi lite mer tid på oss. Då ser vi till att boka in en tid för dig istället, så vi kan ta hand om dig på bästa sätt i lugn och ro.

 

Vår Audionom Skärholmen hjälper dig!

Vårt mål är att du ska få goda möjligheter att höra bra igen genom att ha perfekta hörapparater som hjälper dig på optimalt sätt. Våra Legitimerade audionom Skärholmen vill alltid att du ska känna att du får personlig service när du besöker oss och det skapar genast ett förtroende samt en trygghet för dig som kund. Något som vi faktiskt också får höra från många av våra kunder är just det. Känner du att har frågor eller vill veta om du kan förbättra eller uppgradera hörapparaterna som du har idag så gör du klokt i att vända dig till just vår audionom Skärholmen. Vi ligger nämligen i framkant och är ständigt uppdaterade om den senaste tekniken.

Våra tjänster

HÖRSELSKYDD

Formgjutna hörselskydd för alla tillfällen och aktiviteter; från förskolematsalar och industrier till konserter och jakt. 

 

Ring 08-808020 för att boka tid för hörselskydd!

HÖRSELTEST

Är du nyfiken på hur du egentligen hör? Boka ett hörseltest redan idag! Vi utför fullständig tonaudiometri för att fastställa din hörselstatus.

SERVICE

Drop-In för enklare serviceåtgärder på dina hörapparater eller tillbehör.

 

Stockholm City:
Mån - Tors 15.00 - 16.00 

Skärholmen:

Mån - Tors 13.00 - 14.00

Södertälje:

Mån - Ons 15.15 - 16.15

Åkersberga:

Mån - Ons 15.00 - 16.30

Så här tycker våra besökare om oss

Välkommen!

Västra Trädgårdsgatan 2A, Stockholm     Lovisinsgatan 3, Södertälje     Måsholmstorget 3, Skärholmen     Hackstavägen 22, Åkersberga     kontakt@hörsthlm.se     08-808020

Webplatskarta