AUDIONOM NACKA

Varför gå till en audionom Nacka?

Tel. 08-808020

AUDIONOM NACKA
 

Misstänker du att du drabbats av nedsatt hörsel? I så fall rekommenderar vi ett besök hos vår audionom Nacka. Ett noggrant hörseltest och du får svar direkt angående din hörselstatus. Förutom själva hörselprovet så går vår kunniga och erfarna audionom igenom ett grundligt samtal med dig för att få en tydlig bild av din situation samt symtom. Av någon anledning så är vi oftast mycket mer ”duktiga” på att gå iväg till optikern och testa synen så fort vi börjar se lite dåligt. Men märkligt nog kan det kännas som ett större hinder att boka en tid för ett hörseltest. När du väl har bestämt dig för att söka professionell hjälp för dina hörselproblem så gör du helt rätt i att vända dig till ett seriöst privatägt företag som HÖR Stockholm. Här får du helt suverän hjälp av vår kompetenta, hängivna legitimerade audionom Nacka. Vi är också auktoriserade av Stockholms läns landsting vilket är mycket förmånligt för dig som patient.

Att gå runt med nedsatt hörsel i vardagen blir i längden påfrestande och energikrävande för både den drabbade men även för anhöriga. Det kan göra dig irriterad att inte höra ordentligt, vilket även din omgivning kommer att påverkas av. Det kan också vara bra att känna till vilka otroligt bra extra hjälpmedel det finns att ta del av om du drabbats av hörselnedsättning. Vår skickliga audionom Nacka kommer att guida dig väl genom det sortiment som skulle kunna gagna dig och förbättra din situation.

När du utreds av en Legitimerad audionom Nacka så möts du av gedigen kunskap inom hörselproblematik, olika hjälpmedel vid hörselnedsättning och även träning för hörseln. Om du behöver till exempel hörapparat och eventuellt andra typer av hjälpmedel så skräddarsys detta utefter din specifika behovsbild. Vid behov kan också vår audionom Nacka besöka din arbetsplats för att göra en utredning om den behöver förbättras med hjälp av hörselprodukter som underlättar för dig.

HÖRSELTEST

Boka tid för ett hörseltest! Ingen remiss krävs.


Åldersgräns: 18 år.

 

SERVICE

Boka tid online eller kom på Drop-In för enklare serviceåtgärder på dina hörapparater eller tillbehör.

Stockholm City:
Mån - Tors 15.00 - 16.00 

Skärholmen:

Mån - Tors 13.00 - 14.00

Södertälje:

Mån - Ons 15.15 - 16.15

Åkersberga:

Mån - Tors 13.30 - 14.30

SAMARBETSPARTNERS

HÖRSELSKYDD

Vi har formgjutna hörselskydd för alla tillfällen och aktiviteter; från förskolematsalar och industrier till konserter och jakt. 

Ring 08-808020 för att boka tid för hörselskydd!

KONTAKTA OSS

Skicka ett meddelande till oss om du har några frågor, så svarar vi så snart vi kan.

hörsthlm.se

Tel: 08-808020

              Hesselmans Torg 5, Nacka      Oxenstiernsgatan 15 C, Stockholm      Hackstavägen 22, Åkersberga     

 

                                                           kontakt@sthlmhorsel.se     08-808020

Sitemap

  • White Facebook Icon
  • White Instagram Icon