AUDIONOM ÅKERSBERGA

Kontakta en skicklig audionom Åkersberga

Tel. 08-808020

AUDIONOM ÅKERSBERGA
 

Letar ni efter en duktig och kompetent audionom Åkersberga? Då gör ni klokt i att vända er till oss på HÖR STHLM. Då kommer ni att mötas av personlig service och gedigen yrkesskicklighet. Vårt intresse för att människor ska få en bättre hörsel är äkta och genuint. Vi anstränger oss alltid maximalt för att hitta den mest optimala lösningen för just dig. Vår audionom Åkersberga är givetvis legitimerad och godkänd av Stockholms läns landsting. Det medför att ni som kund har tillgång till hörapparat och diverse hjälpmedel från Landstingets egen selektion. Det betyder att ni lånar en hörapparat av dem och ni får bekosta endast en förskrivningsavgift. Det finns ett alternativ till och det är att ni förvärvar en hörapparat själv genom oss och då har rätt till ett bidrag/rekvisition via Landstinget. Då kan ni vara fullkomligt förvissad om att få en hörapparat med den allra färskaste teknologin från varenda leverantör på marknaden.

 

Vi är ett privatägt företag som jämt och ständigt håller oss uppdaterade om den mest aktuella tekniken. Eftersom vi vet att det kan vara extremt påfrestande att leva med nedsatt hörsel så hyser vi stor respekt för situationen och vi gör allt vi kan för att hitta så bra lösningar som möjligt. Alla är värda att få den bästa hjälpen och rätt sorts stöd av de hjälpmedel som kan förbättra livskvalitén.

Till oss på HÖR STHLM kan ni komma för att göra ett hörseltest och då få koll på er hörsel omgående. Då kan vi rekommendera och föreslå flera olika tillvägagångssätt för att gå vidare om det är så att ni är i behov av hörapparat & hjälpmedel. När ni träffar vår audionom Åkersberga så möts ni av eminent yrkeskunnighet. Lägg därtill det genuina engagemanget samt lösningsfokus på att det ska bli så optimalt som det bara kan bli för just er. Kontakta vår audionom Åkersberga för att få hjälp med era hörselproblem redan idag!

HÖRSELTEST

Boka tid för ett hörseltest! Ingen remiss krävs.


Åldersgräns: 18 år.

 

SERVICE

Boka tid online eller kom på Drop-In för enklare serviceåtgärder på dina hörapparater eller tillbehör.

Stockholm City:
Mån - Tors 15.00 - 16.00 

Skärholmen:

Mån - Tors 13.00 - 14.00

Södertälje:

Mån - Ons 15.15 - 16.15

Åkersberga:

Mån - Tors 13.30 - 14.30

SAMARBETSPARTNERS

HÖRSELSKYDD

Vi har formgjutna hörselskydd för alla tillfällen och aktiviteter; från förskolematsalar och industrier till konserter och jakt. 

Ring 08-808020 för att boka tid för hörselskydd!

KONTAKTA OSS

Skicka ett meddelande till oss om du har några frågor, så svarar vi så snart vi kan.

hörsthlm.se

Tel: 08-808020

              Hesselmans Torg 5, Nacka      Oxenstiernsgatan 15 C, Stockholm      Hackstavägen 22, Åkersberga     

 

                                                           kontakt@sthlmhorsel.se     08-808020

Sitemap

  • White Facebook Icon
  • White Instagram Icon